Comercializare și montare

Jgheaburi și burlane acoperiș

GuttenPro TM oferă o gamă de produse și servicii precum comercializare, montare, instalare și service de jgheaburi și burlane pentru acoperișuri.

Contact
Jgheab si burlan acoperis

Informații jgheaburi și burlane

Aluminiu este considerat unul dintre cele mai bune materiale pentru jgheaburi de pe piață în prezent, datorită rezistenței ridicate și calității pe care o oferă. Un jgheab metalic va oferi întotdeauna rezistență și durabilitate mai mare decat cele realizate din alte tipuri de materiale. Construcăța jgheaburilor din aluminiu se caracterizează prin lipsa de suduri sau îmbinări, ceea ce va împiedica viitoarele reparații.

Care este rolul jgheaburilor și burlanelor?

Jgheaburile sunt principalul sistem de colectare și DIRIJARE a apei pluviale de pe acoperișul casei pâna la sistemul de evacuare în canalizare sau bazinele de colectare.
O instalare corectă a jgheaburilor previne apariția petelor și a umidității, scurgerile de precipitații, fisurile pe fațadă, rupturile zidăriei precum și apariția mucegaiul sau igrasiei sau și mai rău infiltrarearea în fundație; De asemenea, ajută la reducerea eroziunii. Pentru a preveni toate aceste avarii, este necesar ca jgheaburile sa fie mereu curate și în cele mai bune condiții, garantând că apa curge corect prin burlane, că nu există puncte de obstacol, fără rupturi sau fisuri care filtrează apa.
Lipsa construcției canalelor de evacuare sau starea proastă a acestora ar putea cauza daune grave fațadei, structurii și fundațiilor oricărei clădiri.
De obicei, este așezat sub streașină unui acoperiș orizontal sau ușor înclinat, care se conectează la un burlan de scurgere.

Avantajele Sistemului Pluvial fără îmbinări din aluminiu

Capacitate sporită cu peste 30% de preluare și evacuare a apei pluviale față de jgheabul rotund.
Culoarea sistemului pluvial poate fi similară cu cea a acoperișului sau a elementelor decorative sau se poate asorta oferind astfel aspectul și designul dorit casei dumneavoastră.
Marginea jgheabului fiind curbată în interior nu permite apei să sară la debit mare si oferind rezistentă crescută la îngheț sau zăpadă abundentă.
Jgheaburi foarte rezistente fiind dublu prinse (interior și exterior).
Burlanele sunt prevăzute cu striații care previn deformarea în timp a acestuia.
Vopsit la interior și exterior având o rezistență crescută la eroziune.
Fiind confecționat din aluminiu este mai usor, nu încarcă greutatea pâziei și nu ruginește.

jgheab aluminiu fara imbinari

Jgheaburile, burlanele și părțile auxiliare sunt realizate din aluminiu prim turnat conform standardului ECCA (European Coll Coating Association),vopsit interior exterior care garantează etanșeitate 100%. La aceasta se adaugă un strat special de 25 de microni de lac chimic, care îl face imun la radiațiile UV (ultra violete) și la șocul termic responsabil de deteriorarea în aer liber.
Profilele de pe jgheaburi și burlane pe lângă funcția estetică au și rolul de a le întări mecanic pentru o mai mare rezistență. Din acest motiv și pentru că îi lipsesc îmbinările și lipiturile, sistemul nostru este solid și rezistent.

Modul de montare a jgheaburilor

Pe carlige pentru panouri izolante (hale, magazii,etc)

montare jgheaburi pe carlige pentru panouri izolante

Pe cârligul de distanțare Z

montare jgheaburi pe carlige de distantare Z

Pe support reglabil

montare jgheaburi pe suport reglabil

Pe pazie, casetat, etc

montare jgheaburi pe pazie casetat

Paletar de culori jgheaburi burlane din aluminiu

Datorită sistemului său ingenios de producție directă la fața locului, cu un atelier de autoutilitare și instalare rapidă, jgheabul oferă un raport calitate – preț excelent.
Element arhitectural, jgheabul se integrează perfect cu fațadele și se îmbină în întreaga construcție sau, dimpotrivă, subliniază caracterul clădirii jucând pe contraste. Forma sa de cornișă sau semi-rotunda, fixările invizibile și cele 21 de culori se armonizează cu orice tip de construcție: nouă sau veche.
Fără îmbinări sau suduri profil continuu direct pe șantier, jgheabul nu se scurge și nu se deformează.
Jgheabul din aluminiu lăcuit de înaltă calitate rezistă agresiunilor timpului.
Jgheabul este fabricat continuu la fața locului la lungimile precise ale clădirii.
Utilizarea unui aluminiu, un aliaj nobil, de fuziune primară permite să lucreze cu o materie primă care își păstrează toate caracteristicile și proprietățile. Puritatea ridicată a acestui aluminiu asigură rezistența și adaptabilitatea produselor noastre la toate regiunile și condițiile meteorologice.

Montare si comercializare jgheaburi si burlane

Contact

Telefon: 0727 379 379